The Single Best Strategy To Use For su tesisatçısı

Wiki Article

Su kaçağının sesi genellikle su sızıntısı olan bölgede yoğunlaşır ve akustik dinleme cihazları sayesinde hassas bir şekilde yer tespiti yapılabilir.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

Tesisatta su kaçağı varsa sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artworkış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

Su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda tarafımıza en sık şekilde yöneltilen soruların başında; fiyatının ne kadar olduğudur. Fakat bu konuda Internet bir fiyat bilgisi vermek mümkün değildir.

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Bir ev su tesisatçısı insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertım bu durumları .

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Su tesisatındaki hat borusunun demir olması, tesisat sisteminde birden fazla kaçak olması, kaçaklar mutfak banyo dolabı gibi alanı zor olan bir yerde olması, pis su hatlarında fazla kaçağın bulunması, temiz su hattında ise birden fazla işlem gerektiren yerde ise fiyat değişimleri bu şekilde değişmektedir.

Yeni bir daire satın aldım, dairenin üst katından bizim dairemizin banyosuna su akıyor ama sürekli değil, ara ara su geliyor ve üst katta ki daire kullanılmıyor, daire sahibi ile iletişim kurduk su vanalarının kapalı olduğunu söyledi, acaba üst daireden değil de bir üst daireden geliyor olabilir mi, bunun testini nasıl yapıyorsunuz ? Esenyurt kıraça tespit hizmetiniz var mıdır ?

Kameralı sistemle su kaçağı kontrolü su kaçak tespit işlemlerinde en kolay ve garantili yöntemdir kameralı tesisatçı evinize veya iş yerine geldiğinde gözle ilk konturolleri yaptıktan sonra su kaçağını kameralı cihazlarla ile kontrol eder ve sorunun yerini bulur daha sonra kameralı tesisatçı yapılacak işlemlerin listesini çıkartıp onarım işlemine başlar.

Bir diğer önemli nokta ise firmamız kurumsal firma olması ve elinde yeterli derecede makinelerin olmasıdır.

Report this wiki page